top of page

Huisregels

Om een zo prettig mogelijke omgeving te creëren voor zowel klant als schoonheidsspecialiste heeft schoonheidssalon Fresh and Elegant enkele huisregels opgesteld.

Wij behandelen niet bij:

  • Koorts / koortslip
  • Griep
  • Besmettelijke huidziekten

Geef dit graag aan bij het maken van een afspraak.

Het maken van een afspraak

Wanneer wij in behandeling zijn kunnen we de telefoon helaas niet beantwoorden. Daarom verzoeken we je voor het maken van een afspraak een email te sturen via de Contactpagina of een boodschap in te spreken op de voicemail.

Wees op tijd

Zorg dat je tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

Te laat komen

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor jou vrij gehouden. Mocht je dus te laat op de afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

Verhindering of annulering van de afspraak

Je kunt de afspraak tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren. Wanneer je binnen de 24 uur voor de behandeling afzegt of de afspraak niet nakomt zal 50% van de gemaakte kosten van de behandeling in rekening worden gebracht.

Gratis consult

Gratis consulten zijn alleen gratis wanneer je de afspraak nakomt. Wanneer deze consulten niet tijdig worden verzet of bij het niet verschijnen op de afspraak wordt er € 20,- reserveringskosten in rekening gebracht.

Kuren van behandelingen

Dienen de eerste behandeling van de kuur volledig betaald te worden.

De reden hiervoor is dat er niet halverwege de kuur gestopt wordt en met een onbetaald resultaat de salon verlaat.

Ons doel is het beste resultaat te behalen zodat u tevreden bent.

Parkeermogelijkheden

Parkeren is gratis en direct naast de salon.

Klachten of ontevreden?

We doen er alles aan om de beste kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan voorkomen dat je niet tevreden bent of een klacht hebt. In dat geval stellen wij het zeer op prijs dat je contact met ons opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. In kuur behandelingen kan het zijn door verschillende redenen dat wij het gewenste resultaat niet kunnen behalen of bereiken. verschillende redenen kunnen zijn alcohol gebruik, eetpatroon, te veel zonnen enz. Wij werken op een biologische manier om de huid te verjongen. Het gebeurt gelukkig zelden maar helaas niet nooit dat het resultaat niet is wat u er van wenste. Bij een kuurbehandeling of wat voor een behandeling dan ook vindt er geen terug betaling of een gedeelte ervan plaats. Onze garantie naar u is om de kuur kosteloos van onze kant nog eens te ondergaan. Voor u alleen tijd voor ons de resterende kosten die dragen wij. 

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door schoonheidssalon Fresh and Elegant en worden niet verstrekt aan derden.

Iedereen die gebruik maakt van onze voorzieningen verklaart akkoord te gaan met onze Huisregels c.q. Voorwaarden !

bottom of page