top of page

De schoonheid en de blijvende gezondheid van de huid zijn het doel van ons onderzoek en van het handelen van onze onderneming.

We nodigen uw uit om de wereld van KLEANTHOUS te leren kennen.

Neem enige tijd voor uzelf en ontdek de volgende mogelijkheden welke wij voor u ter beschikking hebben.

Eeuwige jeugd

Stelt u zich eens voor dat u het verouderingsproces zou kunnen vertragen en dat u de tijd zou kunnen terugdraaien.

U zou een stralend uiterlijk hebben, uw omgeving zou u bewonderen. Uw huid toont jonger en het verouderingsproces zou zich omkeren.


KLEANTHOUS biedt u unieke cosmetische toepassingen en verzorgingsproducten die een huidregeneratie met langdurige werking beloven.

SKINTONE Sono Beauty Lifting – Anti-aging op zijn best.


Het is meestal niet de leeftijd op zich waarover we ons zorgen maken. Wat we wel willen is er jong blijven uitzien, het jeugdige uiterlijk willen we behouden. We willen juist onze mooie lach, de gladde, strakke huid en onze positieve uitstraling bewaren. Om er voor te zorgen dat zoiets mogelijk is en u zich nooit problemen over uw leeftijd behoeft te maken heeft KLEANTHOUS het unieke en innoverende verzorgingsconcept SkinTone ontwikkeld. 

Onafhankelijk van uw leeftijd en uw type huid, voor mannen zowel als vrouwen uitermate geschikt, werkt het concept aan de basis van de huidverjonging, de cellen.

Het verzorgingsconcept is werkzaam omdat de aanwezige cell supporting molecules (c.s.m.) de informatiedragers voor een gezonde celgroei zijn. De huid gaat zich zichtbaar jonger en vitaler gedragen. 

Skintone lifting is een huidverjongende regeneratie kuur voor het gelaat, hals decolleté en handen.


De kuur bestaat uit 6 behandelingen, aangevuld door verzorging thuis van speciale producten om een zeer langdurige werking te verkrijgen. De behandelingen vinden in een tijdsbestek van drie weken plaats.


Kuurprijs € 1350,00

Losse behandeling € 190,00


De eerst positieve effecten zijn direct zichtbaar en nemen steeds toe na verloop van maanden.Het resultaat mag gezien worden! 

24/7 – Uw dagelijkse verzorging


Leven heet verandering. Omgevingsinvloeden, seizoenen en levensomstandigheden wisselen voortdurend. Onze huid moet zich aanpassen en reageert op deze veranderingen. Niet altijd slaagt de huid er in om in balans te blijven. Enerzijds moet ze haar zuurgraadbescherming opbouwen, anderzijds het vochtgehalte op peil houden. Soms geraakt ze uit haar evenwicht en reageert met roodheid en/of verhoorningen.

Systematische verzorging met cell supporting molecules (c.s.m.) ondersteunt actief de natuurlijke huid-functies.

Uitgelezen plantenstoffen dragen bij tot de werkzaamheid van elk product. Daarmee kan de huid haar eigen bescherming opbouwen. Ze komt weer in balans en gedraagt zich biologisch gezien jonger. Regelmatige verzorging helpt uw huid zichzelf te helpen en er fris en stralend uit te zien.


Salonbehandeling € 95,00

DR. KLEANTHOUS CELLULAR SYSTEM


Meer dan 20 jaar ervaring met celregeneratie en met anti aging vormen de betrouwbare basis voor een uniek verzorgingssysteem dat uitsluitend is aangepast aan de behoeften van de huid.

Na een zorgvuldige huiddiagnose en een uitvoerig advies door perfect geschoolde cosmetische schoonheidsspecialistes worden uit de grote hoeveelheid aangeboden mogelijkheden die producten gekozen die juist geschikt zijn voor de individuele behoefte van uw huid. 

Bij het verzorgingssysteem worden uitsluitend combinaties van werkzame bestanddelen toegepast welke uw huid de mogelijkheid bieden om de door de leeftijd veroorzaakte veranderingen terug te dringen.

Of het nu gaat om vermindering van rimpels, het verbeteren van de celstructuur, de bescherming tegen vrije radicalen, het verbeteren van de collageensynthese of de verhoging van het vochtgehalte van de huid, cell supporting molecules (c.s.m.) helpen langdurig en betrouwbaar om de functies van de huid te regenereren.

De basis voor een werkelijke anti aging

Cellular System behandeling


Behandeling cellular system met MY SERUM. € 350,00


Aangepast op uw huid beeld. Er wordt een vragenlijst met uw leefgewoonte met uw door genomen en hand daar van wordt er voor u bij het laboratorium een eigen serum gemaakt.


Inclusief product voor thuis verzorging!


Hoe speciaal is dit!!!

SILIA – Body Concept


Of de droom van een droomfiguur waarheid kan worden hangt er van af wat we bereid zijn om er voor te doen en hoeveel tijd we willen investeren in onze droom.Juist zo waardevol als de tijd die we ons nemen voor onze lichaamsverzorging moeten ook de producten zijn waarmee we onszelf verwennen.

Bamboe, hoppe, zee-algen, coffeïne, rosskastanje, soja-eiwitten, L-carnitine, cacaoboter, jojoba olie en vele andere hoogwaardige bestanddelen vormen de basis van de buitengewone resultaten die met deze producten behaald kunnen worden

SILIA – body concept verzorgingsproducten vervullen de meest uiteenlopende eisen van de verschillende delen van ons lichaam en hebben toch een gemeenschappelijke filosofie: 

ZE GEVEN U DE MOGELIJKHEID UW DROOMFIGUUR TE BENADEREN.

Salonbehandeling voor het hele lichaam € 499,00

Enkel lichaamsdeel € 150,00

bottom of page