top of page

Snel afvallen en huidverstakken met Cavitatie

Snel afvallen met cavitatie het alternatief voor liposuctie bij Beautysalon Fresh and Elegant. De techniek staat niet stil en ook in de schoonheidsbranche worden we overspoeld met nieuwe apparatuur voor de behandeling van de huid. Met apparatuur, waarbij gebruik wordt gemaakt van geluidsgolven is er een nieuwe behandeling mogelijk gemaakt. Bovendien zijn ultrageluid, ultrasoon geluid en ultrasone trillingen geluid waarvan de frequentie te hoog is om gehoord te worden door het menselijk oor.

Er is een groot verschil in de toepassing van geluidsgolven in relatie tot huidverzorging.

Een belangrijk verschil is de verhouding tussen lage frequentie geluidsgolven (minder dan 120 kilohertz) en hoge frequentie geluidsgolven (boven 120 kilohertz). Laag frequente behandelingen worden vooral toegepast op het gezicht door micromassage/warmte ontwikkeling in de huid. Hoog frequente behandelingen worden vaker toegepast op het lichaam (cavitatie). Snel, gemakkelijk en snel afvallen zonder de risico’s van liposucties

Weg vetophopingen, lovehandles, zwembandjes en cellulitis

Veel vrouwen, maar ook mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen en billen. En liposuctie mag dan door velen worden gezien als het ultieme redmiddel, een dergelijke behandelwijze is en blijft risicovol. Om over de vaak pijnlijke bijwerkingen en het torenhoge kostenplaatje nog maar te zwijgen.

Ultrasone cavitatie is hét alternatief: afslanken op de gebieden waar u dat wenst. Een behandeling met het effect van liposuctie, zonder gevaarlijke operatie, injectie of littekens. Bovendien kunt u er snel mee afvallen.


Hoe werkt het?


De vetcellen worden gevibreerd door middel van de geluidsgolven (ultrasone kop). Deze vetcellen komen vrij en worden via het lymfevatenstelsel naar de lever getransporteerd en verwijderd. Om het maximale resultaat eruit te krijgen zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Bovendien heeft het lichaam een paar weken nodig om het overtollige vet op natuurlijke wijze te verwijderen. Daarom zal het eindresultaat van de behandeling pas na drie tot vier weken zichtbaar zijn.

De ultrasone kop wordt langzaam over het te behandelen oppervlak bewogen terwijl de behandelingskop ultrasone golven afgeeft. Je voelt dat de huid aangenaam warm is, maar verder is de behandeling pijnloos.

Afslanken d.m.v. cavitatie is de eerste stap naar zichtbare buikspieren!

Buikspieren worden pas écht goed zichtbaar als er weinig tot geen vet op de betreffende lichaamszone zit. Vermindering van vet en vetophopingen zorgt ervoor dat de buikspieren beter zichtbaar worden. Na het verminderen van het overtollige buik vet kunnen de buikspieren getraind worden met buikspieroefeningen. Ook kan dit door middel van een spierversteviging behandeling.

Daarnaast is het advies om een koolhydraatarm dieet te volgen om nog sneller resultaat te krijgen.

Ultrasone cavitatie is dé methode om overtollig vet en cellulitis te verwijderen!

Ultrasone cavitatie is de manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie. Na slechts enkele behandelingen bereikt u het resultaat van liposuctie. En dit zonder een pijnlijke operatie en blijvende littekens. De cavitatie behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief.

Gezichtsbehandelingen


Uit onderzoek blijkt dat laagfrequente ultrageluid een waardevol middel is om de effectiviteit van professionele huidverzorging te verbeteren. Het apparaat zendt ultrasone geluidsgolven onder een gepulseerde vorm uit. Door de snelle beweging ontstaat wrijvingswarmte (micromassage). Daardoor is er een betere doorbloeding van de huid. Hierdoor wordt de stofwisseling in de diepere huidlagen gestimuleerd met als gevolg dat ook de productie van collageen- en elastine vezels wordt gestimuleerd.

De voordelen:

 • Vet definitief weg
 • Direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling
 • Afslanken in centimeters, zonder te sporten
 • Reductie van cellulitis
 • Snel afvallen
 • onderkin verwijderen
 • Zeer plaatselijke behandeling mogelijk
 • Meerdere lichaamsdelen tegelijkertijd behandelen
 • Geen operatie, narcose of injecties
 • Geheel pijnloos
 • Volg een koolhydraatarm dieet voor nog sneller resultaat

Wat zijn de resultaten?


Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon. Gemiddeld zult u een vermindering van 2 tot 6 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling.


Zijn de resultaten van ultrasone cavitatie blijvend?


Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft. De vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden. Wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de cavitatie behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te houden bijvoorbeeld door een koolhydraatarm dieet. Indien mogelijk ook sport, hierdoor worden nog betere resultaten behaald.


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met u besproken en kunt u in overleg een behandelplan samenstellen.


Behandelzones

 • Taille
 • Buik
 • Dijen
 • Billen
 • Heupen
 • Benen
 • Armen
 • Gezicht

Cavitatie – Prijzen

De meeste behandelingen duren een half uur. Een uitzondering is de behandeling van dijen binnen- en buitenkant. Hier wordt een uur voor uitgetrokken.

Afspraak

06-46603842

046-4758760

bottom of page