top of page

Radio frequentie een natuurlijke en veilige manier om rimpels en huidverslapping aan te pakken
Radiofrequentie (RF) behandeling voor het gezicht hals en decolleté is zeer effectief tegen huidveroudering.
RF werkt op basis van radiofrequente golven die de huid diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt er extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen.

Radiofrequentie-therapie is uitermate geschikt bij verslapping in het gelaat o.a de kijklianen hangende wangen maar wordt ook toegepast bij een verslapte hals en decolleté. Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke verjongde en frisse huid.


RF behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen. De voordelen van een gezichtsbehandeling met RF zijn:

- Bijzonder effectief en snel resultaat

- Geen rode en geïrriteerde huid

- Verbetert de elasticiteit

- Vermindert rimpels in het gelaat

- Verstrakt en verstevigde huid

- Mooiere contouren

- Verbetert de doorbloeding (de kleur van de huid)

- Verkleint de poriën 


Kortom RF pakt al uw huidproblemen aan.


RF behandeling prijzen 


Gelaat inclusief reinigen 45 minuten € 110,00

Kuur van 10 behandelingen €1050,00


RF behandeling + zuurstof behandeling € 155,00

Kuur 10 behandelingen € 1490,00


Rf behandeling in combinatie Hyaluronzuur € 185,00

Kuur 10 behandelingen € 1799,00

RF Lichaamsbehandelingen 


Nieuw nu ook voor het lichaam! Na veel belovende resultaten van het gelaat kunnen we niet achterblijven voor ons lichaam zomer klaar te maken.

De RF-Lifting helpt bij het sterk verbeteren van de verslapte, oudere huid op het lichaam. Het resultaat na een paar behandelingen is een strakker contour, een gladdere en een verstevigde huid!

 

Cosmetische specialisten bevelen de RF-methode aan als een veilige, non-operatieve lift en verjongingsmethode voor o.a. hals, decolleté, het straktrekken van de huid op de buik, taille, heupen en billen, benen, armen , borsten en daarnaast voor het wegwerken van cellulitis.

De relatief nieuwe behandeling met  Radiofrequentie maakt gebruik van onschadelijke radiogolven. Deze onzichtbare straling dringt diep door in de huid ( 2 tot 7 cm ) en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid zichtbaar verstrakt. Door golven met een frequentie in het radiospectrum (0,4-9 MHz) wordt in de cellen de stofwisseling geactiveerd. Maar het belangrijkste is wel het herstel van de inwendige collageen structuur van de huid, waardoor de huid weer steviger en gladder wordt.

De werking van de radiogolven is zeer plaatselijk. Daarom kan de behandeling overal op het lichaam worden toegepast.

Het resultaat van is eigenlijk al na één behandeling zichtbaar. Naast dit onmiddellijke effect is er ook een langetermijneffect mogelijk en dan vallen de behandeling in een kuur snel achter elkaar en behaald u nog voor een zomer een perfecte huid.

De behandeling heeft zowel een korte als een lange termijn effect. De huid blijft zich namelijk gedurende drie maanden herstellen.. Hier moet ik wel bij vermelden dat het beste resultaat pas behaald wordt als de kuur wordt afgemaakt. Zo’n kuur bestaat ongeveer uit een 10 sessies van gemiddeld 30 tot 50 minuten, afhankelijk welk lichaamsdeel u laat behandelen.

 

Een Radiofrequentie is een zeer veilige en aangename behandeling.

Meestal zijn er 10 behandelingen nodig om het gewenste effect te bereiken.

Het resultaat met RF:

* Huidverjonging

* Huid verstrakking lichaam

* Strakke borsten

* Tegen verslapte nek

* Gladde huid

* Poriën en structuur van huid verfijnt

U kunt dan direct weer uw dagelijkse bezigheden hervatten, er is geen hersteltijd nodig. Vandaar dat deze behandeling ook wel een ‘lunchtime-treatment’ genoemd wordt. Bij een lichaamsbehandeling is de temperatuur tussen 41 en 47 graden. Dit is een aangename warmte die een ontspannen gevoel geeft. De behandeling is beslist niet pijnlijk.

 

Voordelen Radiofrequentie behandeling:

1. Bijzonder effectief, snel resultaat

2. Eénmalige behandeling of een kuur

3. Volledige gezichtsbehandeling of lokale lichaamsbehandeling in geval van striae en/of  cellulitis

4. Geen geïrriteerde huid

 

De RF-Lifting  is niet seizoensgebonden en de methode is voor alle leeftijden geschikt, maar er zijn wel uitzonderingen. Bij beschadigingen aan het huidoppervlak (dermatitis, eczeem, verwondingen, ontstekingen en dergelijke), metalen lichaamsimplantaten of een cardiostimulator, en voor zwangere vrouwen, wordt deze behandeling afgeraden.

 

Behandelkosten per keer:


* Billen €100,-

* Bovenbenen €150,-

* Heupen incl billen €150,-

* Buik €125,-

* Bovenarmen €95,-

* Onderarmen €80,-

* Borsten €95,-

 

Bel voor een afspraak: 06-46603842

Beautysalon Fresh and Elegant

 

bottom of page