top of page

Micro Needling

Dermaroller


Door factoren als zonlicht en ontstekingen raakt de huid beschadigd. Deze huidbeschadigingen herstellen niet altijd mooi. Een dermaroller behandeling stimuleert het herstelproces.

Huidbeschadigingen met dermaroller herstellen

Het dermaroller instrument kunt u zien als een rol met fijne naaldjes. Hiermee rollen we over de te behandelen huid waarbij de naaldjes de doorbloeding en de celdeling stimuleren. Na de behandeling herstelt de huid zich snel van de prikjes. Hierbij maakt het collageen en elastinevezels aan. De toename van deze lichaamseigen stoffen zorgt voor een strakkere en elastischere huid en herstelt de beschadigde huid.

De dermaroller behandeling


De behandeling begint met een intensieve reiniging van uw huid. Hierna begint de huidtherapeut met dermaroller. De rijen van fijne naaldjes maken prikjes van 0.5 mm tot 1.5 mm diep in de lederhuid. Uw huid word ingesmeerd met een verdovende crème waarna er intensief over uw huid gerold kan worden. Na het rollen met de dermaroller zal de huid gereinigd worden en wordt er een voedende en kalmerende huidverzorging aangebracht. Het aantal behandelingen varieert per persoon en indicatie. Vraag een eerste consult aan voor een individueel behandeladvies. 046-4758760    0646603842

Na de behandeling


Uw huid zal zich na de behandeling snel herstellen. De roodheid zal nog enkele dagen aanwezig kunnen blijven. Het is belangrijk om uw huid na de behandeling goed te hydrateren en te beschermen tegen zonlicht. Blijf zoveel mogelijk uit de zon en gebruik een zonnecrème met beschermingsfactor 50. De huidtherapeut geeft u persoonlijk advies over de dagelijkse huidverzorging, passend bij uw huidtype en -probleem.

Persoonlijk consult


De dermaroller brengt bij veel huidproblemen verbetering. Kunnen we de behandeling aan u aanbevelen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk consult. Tijdens dit informatieve gesprek kunt u uw probleem voorleggen. U krijgt van de huidtherapeut een persoonlijk behandeladvies. Dit consult bieden we geheel vrijblijvend aan: u zit nergens aan vast. Met het formulier rechtsboven vraagt u een afspraak aan. Voor een prijsoverzicht zie prijslijst.

Hoelang duurt één behandeling?

Gemiddeld duurt een behandeling zo’n 30 à 90 minuten. De precieze duur hangt af van het te behandelen gebied.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen is echter afhankelijk van de indicatie en het resultaat dat u wilt bereiken. Voor elke cliënt maakt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan. Dat gebeurt tijdens het eerste consult.

Is de behandeling pijnlijk?

Een prikje in de huid geeft uiteraard een pijnprikkel. De meeste cliënten omschrijven het gevoel als irritant of vervelend. Tijdens de behandeling wordt de huid ingesmeerd met een verdovende crème, die de behandeling aangenamer zal maken.

Hoelang blijft mijn huid geïrriteerd na de behandeling?

De behandeling stimuleert de doorbloeding van uw huid. Dit kan warm aanvoelen. De huid zal nog enkele uren tot dagen rood blijven. Mogelijk kunnen er tijdens de behandeling puntbloedinkjes ontstaan, vaak kunnen we deze na de behandeling wegvegen. Soms treden er korstjes op, ook deze verdwijnen snel. Na enkele dagen zal de huid gaan schilferen en zal de huid gehydrateerd moeten worden met een voor u passende crème.

Waarom mag ik tijdens de behandelperiode niet in de zon?

Door de kleine prikjes in de huid zijn de pigmentcellen extra gevoelig voor het aanmaken van pigment.Tot 4 weken na de behandeling dient u zonlicht en zonnebank zoveel mogelijk te vermijden. U beschermt de huid met een zonnebrandcrème met beschermingsfactor 50+.

Prijslijst micro needling

Gelaat per behandeling €125,00 

met hyaluronzuur patronen €175,00

Gelaat kuur van 7 behandelingen € 875,00

met hyaluronzuur € 1225,00

Decolleté per behandeling €150,00

met hyaluronzuur €199,00

Decolleté kuur van 7 behandelingen € 1050,00

met hyaluronzuur € 1390,00


Borsten per behandeling €199,00

Borsten kuur van 6 behandelingen € 999,00

Armen boven per behandeling € 225,00

Armen kuur van 6 behandelingen €1150,00

Benen boven per behandeling €275,00

Benen boven kuur 6 behandelingen € 1399,00

Benen onder per behandeling € 225,00

Benen onder kuur 6 behandelingen €1150,00

Buik per behandeling €250,00

Buik kuur van 6 behandelingen €1325,00

2 kuren gecombineerd 20% korting

3 kuren gecombineerd 30% korting

5 kuren gecombineerd 50% Korting

bottom of page