top of page
  • _

De magie van hyaluronzuur

De magie van Hyaluron!

De wetenschappelijke naam is hyaluronzuur (ook bekend als hyaluronan) een glycosaminoglycans, een type molecuul dat deels uit suikers bestaat. Hyaluronzuur is een natuurlijke structurele component van de huid en is te vinden in het bindweefsel in het lichaam.

Dus waarom is hyaluronzuur dan zo’n geweldig ingrediënt? De magie ligt erin dat het in staat is vocht vast te houden. Het zou zelfs er wordt zelfs beter vocht vasthouden dan welke welke natuurlijke of synthetische molecule.

Een spons is er niets tegen, één gram hyaluronzuur kan tot zes liter water opnemen en vasthouden! Daar vocht één van de belangrijkste eigenschappen is om de huid jong en jeugdig te houden is hyaluron een wondermiddel. Veroudering wordt tegengehouden en de huid blijft steviger en meer flexibel.

Hyaluronzuur zal dus een positieve invloed hebben op het vochtgehalte van de huid maar tegelijkertijd de buitenste huidlagen versterken. Een gezonde huidlaag ziet er beter uit en voelt zachter, gladder en voller aan: de kenmerken van een huid die er jonger uitziet. De huid zal er stralender en jonger uitzien!

Hyaluronzuur is ook veilig als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Extra sterkte: hyaluronzuur zorgt voor bescherming door antioxidanten tegen schade door vrije radicalen en zorgt op die manier voor minder ontstekingen.

Een echte krachtpatser tegen veroudering!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Help!!! heb ik een paraffine verslaving?

Heb jij een paraffine verslaving? Een droge en gevoelige huid, die soms rode plekken of zelfs pukkeltjes vertoond is een duidelijk teken dat je huid uit balans is. Hoeveel verschillende crèmes je ook

Maak je huid lente klaar!

Maak je huid lente klaar! Heerlijk, de eerste zonnestralen op onze huid. De lente is volop aanwezig, maar hoe bereiden we onze huid voor op de lente? Lees het in deze blog. Peelen De eerste stap naar

Comments


bottom of page